0738 - 11 24 21katja@gladoredovisning.se

Bokföring i Huddinge, Botkyrka och på Södermalm

Bokföring i Huddinge, Botkyrka och på Södermalm

Här på vår redovisningsbyrå, Gladö Redovisning AB, hjälper vi till med det mesta inom ekonomi. I våra tjänster ingår exempelvis att hjälpa kunder som är intresserade av och i behov av bokföring i Huddinge, Botkyrka eller på Södermalm. Med hjälp av våra kompetenta, skickliga, engagerade och kundserviceinriktade medarbetare får du ett fantastiskt resultat. Du kan lugnt och tryggt lämna över ekonomin och bokföringen till oss och våra medarbetare och i stället ägna dig åt din kärnverksamhet.

Många års erfarenhet inom branschen

Vi på Gladö Redovisning AB har många års erfarenhet inom bokföring. Vi har arbetat med det mesta som rör detta. Du som väljer att anlita oss får alltid ett perfekt resultat och en bokföring som följer branschens vett och etikett. Vi är mycket kompetenta och skickliga och vi följer alltid alla regler och förordningar, som man skall hålla sig till inom bokföring.

Tjänsteutbud

Här på vår redovisningsbyrå, Gladö Redovisning AB, så kan man erhålla hjälp med det mesta inom redovisning. Vi arbetar framför allt inom bokföring, redovisning och administration. En viktig aspekt när det gäller vårt arbete, är att alla som anlitar oss verkligen känner att samarbetet fungerar klockrent. Vi har tidigare erfarenhet av arbete för olika bolag. Vi har då genomfört uppdrag åt både börsnoterade och onoterade bolag, samt organisationer och föreningar. Kontakta oss gärna för mer detaljerad information kring de tjänster som vi erbjuder. Vi vill kunna vara det företag, som du vänder dig till allra först, när du behöver hjälp inom redovisning.

Är detta någonting för dig?

Om du är intresserad av att få hjälp med din bokföring, så kan du höra av dig till oss på Gladö Redovisning AB. Vi har skickliga och gediget kompetenta medarbetare, som verkligen gör allt för dig. Du kan med vår hjälp få den hjälp och det stöd som du behöver med din ekonomi. Du kan i stället ägna dig åt din huvudsakliga verksamhet. Hör av dig till oss redan i dag.